Parels en dobbelstenen bij 999 Games

Na de uiterst succesvolle introductie van Wingspan vorige week (het vogelpakhuis van de uitgever is inmiddels leeg, de volgende druk wordt pas in de loop van augustus verwacht) heeft 999 Games deze week vier nieuwe, kleinere spellen uitgebracht.

Dobbel Zo Clever en Brikks zijn twee nieuwe roll & write dobbelspellen van de Duitse succesauteur Wolfgang Warsch. Eerstgenoemde is gebaseerd op het systeem van Clever en introduceert uitdagende nieuwe scoremogelijkheden en bonussen. Bij Brikks scoor je punten door Tetris-blokken op jouw scoreblad te noteren.
Meer informatie: Dobbel Zo Clever spelbeschrijvingBrikks spelbeschrijving.

Bij het kaartspel Pearls verzamel je pareloesters en -kettingen om de meeste punten te verdienen.
Meer informatie: Pearls spelbeschrijving.

Bij het dobbelspel Pechvogel verdien je punten door voldoende getallen te gooien.
Meer informatie: Pechvogel spelbeschrijving.