Colofon

Welkom op Bordspeler.nl, een website over gezelschapsspellen.

Deze website wordt uitgegeven en grotendeels gevuld door Erwin Broens, een 61-jarige spellenliefhebber, die in de loop van de jaren negentig allerlei activiteiten aan deze leuke hobby heeft toegevoegd. Ik heb de spellenbeurzen van Ducosim georganiseerd, zat in de organisatie van de eerste Spellenspektakels, was als vertaler, tester en/of redacteur betrokken bij tientallen spelprojecten van binnen- en buitenlandse spellenuitgevers en ben een van de oprichters van de Nederlandse Spellenprijs.

Tussen de bedrijven door ben ik in december 1995 begonnen met een homepage over spellen, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot deze website.

De website is in de zomer van 2012 in deze oranje jas gehesen. De voorloper Bordspel.com is een schatkist met meer dan 15 jaren spelinformatie. Tot en met 2019 vormden nieuwsberichten over nieuwe spellen de hoofdmoot van de site. Door de moeizame informatievoorziening vanuit de meeste uitgevers is deze activiteit fors gereduceerd. De site richt zich nu op incidentele nieuwsberichten, reportages van evenementen, recensies en dergelijke.

Wil je contact? Stuur me dan een e-mail, een Tweet of trek op Facebook aan mijn jas.