999 Games op Zuiderspel 2019

999 Games heeft deze maand al veel nieuwe spellen uitgebracht, volgende week komt Patchwork Doodle er nog bij. Dit betekent dat de speeltafels op Zuiderspel zijn gevuld met interessant nieuw materiaal. 999 Games heeft op Zuiderspel in elk geval de volgende demo’s gepland: Wingspan, Pearls, Pechvogel, Patchwork Doodle, Carnavalo, Clever en Clever 2, Vlotte Geesten XL en Brikks. Uiteraard ligt het zwaartepunt bij de gevederde tophit Wingspan en de populaire roll & write spellen. Chronicles of Crime en Kwakzalvers zijn daarnaast op afroep beschikbaar.

999 Games op Zuiderspel

Peter Verhaeghe, de auteur van Carnavalo, komt zijn spel zelf demonstreren. De eigenaar van 999 Games had dit spel al in 2014 gescout tijdens de Italiaanse spelontwerpwedstrijd Premio Archimede; eind 2018 kwam het op de markt. Als ik het goed heb begrepen kun je zaterdag om 11.30 uur aanschuiven voor een pot Carnavalo met Peter en met Prins Nox van carnavalsvereniging de Zotte Zolder.

Carnavalo: feesten en strijden om meerderheden

Meer informatie: