De tiende verjaardag van Quined Games

Medio 2005 startten de broers Arno en Frank Quispel, een advocaat en een huisarts onder de rook van Rotterdam, hun eigen spellenuitgeverij Quined Games. De naam Quined was niet alleen een samenvoeging van Quispel en Nederland, maar bekte ook best lekker als ” ‘k win ’t “. Hun eerste spel was een Nederlands-Franse editie van het bordspel Reef Encounter. In 2007 lanceerde Quined Games de Master Print Series, een internationaal succesvolle spellenreeks met genummerde collector’s items. De meest recente titel in de reeks, The Golden Ages van Luigi Ferrini, wist onlangs een nominatie voor de Nederlandse Spellenprijs van 2015 in de wacht te slepen.

quined-games-10-jaar

Frank heeft Quined Games een paar jaar geleden verlaten, maar Arno draait nog steeds op volle toeren. Dit jaar viert hij de tiende verjaardag van Quined Games met een handvol mooie titels: een Carson City: Big Box, de uitbreiding Carson City: Horses & Heroes, het bordspel Haspelknecht en het kaartspel Xanadú (het eerste Masterprint Pocket game). En wie weet wat er nog meer in de pijpleiding zit.

Voor een beschrijving van de nieuwe titels verwijs ik naar de desbetreffende nieuwsberichten.

Meer informatie: