WGG op het Spellenspektakel

White Goblin Games neemt onze hobbyscene serieus en is gedurende het jaar op tal van evenementen actief. Als vanouds pieken de Goblins op het Spellenspektakel, dit jaar met een indrukwekkende stand van ruim 1700 m2 en 200 tafels, waarop je meer dan veertig verschillende spellen kunt spelen. Uiteraard hebben ze er ook een grote shop vol nieuwe titels en aanbiedingen.

een doorkijkje bij de Goblins in 2022

een grote shop met scherpe aanbiedingen

Dit jaar is er weer een WGG experience, waar je wordt ondergedompeld in de setting van het nieuwe spel Trekking Through History. In de experience reis je door de tijd, op zoek naar een aantal gebeurtenissen, waarbij je mooie prijzen kunt winnen.

Op zaterdag is de gerenommeerde Duitse spelauteur Stefan Feld, onder meer bekend van Amsterdam en Marrakesh, aanwezig in de stand van White Goblin Games. Je kunt hem een spel laten signeren, en/of een spel met hem spelen, met een kans om dat spel te winnen. Hij heeft ook twee exclusieve promo’s voor Amsterdam en Marrakesh bij zich. Op zondag is Thomas Balk, de ontwerper van 7 Rounds, te gast, inclusief een badeendpromo.

Stefan Feld signeert

Het Spellenspektakel is de grootse spellenbeurs van de Benelux. Het evenement vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 november in de Jaarbeurs Utrecht.  Toegangskaarten zijn online te bestellen in de Spellenspektakel webshop, zolang de voorraad strekt. Er zijn geen tickets verkrijgbaar bij de kassa.

Meer informatie: