Suspects 2 bij Geronimo Games

Geronimo Games heeft vorige week het tweede spel in de Nederlandstalige Suspects reeks uitgebracht. In Suspects 2 kruip je opnieuw in de huid van de privédetective Claire Harper. Nu worden de spelers geconfronteerd met drie moordmysteries die haar leven hebben getekend. In Shakespeares Tranen ontdek je haar allereerste zaak als tiener op een strenge Britse kostschool. Dood bij Aankomst brengt je terug naar de allereerste Olympische Spelen na de Tweede Wereldoorlog. De Dame van het Meer is Claire’s allerlaatste case voor haar pensioen.

Voor een beschrijving van het spelsysteem verwijs ik naar Suspects 1. Suspects 2 is ontworpen door Guillaume Montiage en Manuel Rozoy. Het spel is geschikt voor 1-6 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van 60-90 minuten.

Meer informatie: