L.A.M.A. Party bij 999 Games

999 Games bestaat dertig jaar. Dit vieren ze met L.A.M.A. Party, een speciale editie van het vandaag tot Speelgoed van het Jaar 2020 uitgeroepen kaartspel van Reiner Knizia. L.A.M.A. Party wordt weggegeven bij elke besteding vanaf € 30,- in de 999 Games webshop. In het kader van deze actie verloot de uitgever verder een houten spellenkist met dertig spellen van 999 Games.

L.A.M.A. Party is een gepimpte versie van het kaartspel uit 2019. De basis is bekend: je kiest één van drie actiemogelijkheden: één kaart spelen, één kaart trekken of passen. De bovenste kaart van de aflegstapel bepaalt wat je mag afleggen: een kaart met dezelfde waarde of één hoger, een lama op een ‘6’ of een andere lama of een ‘1’ op een lama. Nieuw zijn de pluskaarten (waardoor je meteen een extra beurt krijgt), de roze lama (die je altijd mag uitspelen) en de roze chips met waarde 20. L.A.M.A. Party is geschikt voor 2-6 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van ong. 20 minuten.

Meer informatie: