Beurspret per kwartet

Op Zuiderspel 2017 bundelen vier jonge uitgevers uit het Nederlandse taalgebied hun krachten. Keep Exploring Games, Golden Age Games, Black Box Adventures en Jumping Turtle Games delen op deze beurs een stand. Daar kun je genieten van de nieuwe spellen van deze uitgevers. Heb je interesse in meerdere van hun spellen, dan is er op Zuiderspel een leuke korting te behalen.

Bij Jumping Turtle Games kun je uiteraard aanschuiven bij de laatste uitgave, het deductiespel Baby Clues. Daarnaast worden prototypes van de op Spiel 2017 te verschijnen spellen gedemonstreerd: Baby Cruise en Cover Me.

Bij Black Box Adventures kun je jouw vrienden dictatoriaal te grazen nemen in Revenge of the Dictators. Ook deze uitgever neemt een nieuw prototype mee, waarbij je met een leger zeevruchten probeert de koning van het bord (spaghetti) te worden. Daarnaast verkopen ze een ‘Geekbox’, waarmee je jouw speelse spullen kunt ordenen.

Golden Age Games demonstreert het bordspel Captains of the Golden Age. Je bent als kapitein tijdens de Nederlandse Gouden Eeuw op zoek naar waardevolle specerijen en naar macht in de handelscompagnie.

Keep Exploring Games demonstreert Scuba, een bordspel over modern duiken. Ook presenteert deze uitgever een prototype van het nieuwe spel The Dutch East Indies. Dit bordspel over specerijenhandel en piraten speelt zich af in de 17eeeuw in de East Indies. Dit spel is succesvol gefinancierd op Kickstarter. Op Zuiderspel kun je een exemplaar voorbestellen.

Meer informatie: