Vooruitblik Zuiderspel 2017

zuiderspel-logoOp zondag 19 maart 2016 wordt in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven de spellenbeurs Zuiderspel 2017 georganiseerd. Op een beursvloer van 2.500 m2 staan de spelleiders van alle belangrijke uitgevers en spellenclubs klaar om tientallen nieuwe en bekende spellen te demonstreren. In de winkelstands kun je voor scherpe prijzen fonkelnieuwe en tweedehands spellen kopen. Jonge kids worden vermaakt op het speciale kinderplein. Daarnaast verzorgt Roll the Dice een plein met spellen rond het thema ‘Spannende steden’. De Vlaamse Forumfederatie bemenst het ‘hot & gespot’ plein met populaire actuele spellen.

Op Zuiderspel is er van alles en nog wat te koop

Zuiderspel is de gastheer van het NK Carcassonne

Zuiderspel is de plek om de nieuwe voorjaarsreleases te testen

Voor een overzicht van de standhouders en de te spelen spellen van 2017 verwijs ik je naar de Zuiderspel website.

Locatie: NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven
Tijden: 10.00 – 18.00 uur
Entree: € 6, kinderen tot 10 jaar gratis
Meer informatie: Zuiderspel website