Distributiedeal 999 Games en Identity Games

999 Games is de afgelopen maand verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de Mangaanstraat op bedrijventerrein Lage Kant in Almere Poort. De capaciteit van het magazijn is hiermee dusdanig vergroot, dat er ruimte is voor andere partijen. Via LinkedIn laat de uitgever vandaag weten dat men per 1 juni 2024 een samenwerking aangaat met Identity Games.

Binnen deze samenwerking zal 999 Games de volledige logistieke afhandeling van de spellen van Identity Games in de Benelux vervullen. Dit zal gebeuren vanuit het nieuwe distributiecentrum van 999 Games in Almere. Identity Games zal zelf het contact met key accounts in Nederland en Vlaanderen onderhouden. Alle andere klanten kunnen straks via de distributie van 999 Games het assortiment van Identity Games in huis halen. Marketing en klantenservice worden door Identity Games zelf gedaan.

Meer informatie: