Drakenherders bij 999 Games

999 Games meldt dat Michael Menzel’s kaartspel Drakenherders verkrijgbaar is. In dit spel proberen de spelers via drakenkaarten punten te verdienen. De actieve speler neemt maximaal drie kaarten op de hand en probeert deze voor bonussen (amuletdelen, gouden eieren en schilden) uit te spelen. De achterkant van de kaarten op de stapels (het magische boek) bepaalt hoeveel draken van welke kleur je mag uitspelen. Je mag dit boek met één handkaart manipuleren. Het boek verandert tijdens het spel sowieso voortdurend. Jouw medespelers mogen aan het einde van jouw beurt ook passende kaarten afleggen, maar moeten het doen met het boek zoals het er dan ligt. Het spel is voorbij wanneer een bepaald aantal amuletten is voltooid.

Drakenherders is geschikt voor 2-4 spelers vanaf acht jaar met een speelduur van ongeveer 20 minuten.

Meer informatie: