Travelers: Tokyo Kickstarter

Na een reeks vertalingen van buitenlandse titels werkt de Nederlandse uitgever Keep Exploring Games nu aan een eigen ontwerp, waarvoor gisteren een crowdfunding campagne op Kickstarter is gelanceerd. Travelers: Tokyo is een familiespel waarin de spelers een ontspannen weekend beleven in een cyberpunkversie van Tokyo. Gedurende drie dagen verkennen ze de stad en maken ze gebruik van het bestaande metro- en treinnetwerk om naar de meest interessante plekken te reizen. Je krijgt souvenirs als je iets doet, eet, ziet of koopt. Daartoe moet je tijd, geld en energie optimaliseren. Daarnaast zijn er culturele ervaringen, evenementen en missies. Als het weekend voorbij is, wint de speler met de meeste souvenirs, cultuur, missies en bezochte plaatsen.

Travelers: Tokyo is ontworpen door de Britse spelauteur Chris Backe. Het spel is geschikt voor 2-5 spelers vanaf acht jaar en duurt 45-90 minuten.

De crowdfunding campagne loopt tot 5 april. Bij succes wordt het spel naar verwachting in oktober 2024 uitgeleverd. Tegen die tijd kun je het ook voorbestellen bij de uitgever.

Meer informatie: