De Dieren van Baker Street

DSV Games heeft voor het derde kwartaal van dit jaar een Nederlandstalige versie van The Animals of Baker Street aangekondigd. De Dieren van Baker Street is een coöperatief detectivespel. De spelers kruipen in de huid van dierlijke detectives. Ze ontmoeten personages, vinden voorwerpen en moeten gezamenlijk puzzelen om de mysteries te ontrafelen. De spelers kiezen samen welke locaties ze bezoeken. Daar ontmoeten ze andere dieren en proberen ze met hun speciale  vaardigheden waardevolle informatie te verzamelen. Daarbij moeten ze het verstrijken van de tijd in de gaten houden.

materiaal uit de Engelstalige editie

De Dieren van Baker Street is ontworpen door Clémentine Beauvais en Dave Neale en geïllustreerd door Biboun. Het spel is geschikt voor 1-4 spelers vanaf tien jaar en duurt ongeveer 45 minuten.

Meer informatie: