Spellenspektakel 2023: Geronimo Games

De Belgische uitgever en distributeur Geronimo Games komt met een mooi spelaanbod naar het Spellenspektakel. Je vindt deze uitgever in hal 11, stand 1133.

Geronimo Games in 2022

De volgende spellen liggen op tafel: Settlement, Iki , It’s a Wonderful World, Brazil: Imperial, Akropolis, Cat In The Box, Earth, Connecto, Wonder Woods (Blue Orange), Moon River (Blue Orange), Next Station London en Next Station Tokyo (Blue Orange), Time Collectors (Lubee) en Bruxelles 1893 (Geek Attitude Games).

De spellen worden verkocht bij 4 Your Games, inclusief enkele beursaanbiedingen waaronder de volgende bundels (2 voor de prijs van 1): Trek 12 Himalaya + Trek 12 Amazonië, Oriflamme + Oriflamme Oproer, Suspects 1 + Suspects 2, Cartaventura Lhasa + Cartaventura Vinland en 50 Clues Het Lot Van Leopold + 50 Clues Witte Slaap.

Meer informatie: