Sabika bij Keep Exploring Games

Keep Exploring Games heeft vandaag de Nederlandstalige editie van Sabika uitgebracht. Dit is een expertspel van de Spaanse spelauteur Germán Palomar Millán (bij ons bekend van Bitoku). In dit spel bouw je als vertegenwoordiger van een adellijke familie aan het Alhambra in Granada. Internationale handelsroutes zijn nodig voor de financiering. Het actiesysteem van Sabika werkt met een rondel met drie ringen. In elke ring laat je één of twee werkers rondlopen om acties uit te voeren. Bijvoorbeeld om bouwmaterialen en grondstoffen te halen, grondstoffen verwerken tot afgewerkte goederen, constructietegels of constructiekaarten te bouwen, standaard en epische gedichten te kerven en te handelen met diverse steden. Je kunt op verschillende manieren punten verdienen.

Sabika is geschikt voor 1-4 spelers vanaf veertien jaar en heeft een speelduur van 60-120 minuten.

Meer informatie: