Voorverkoop Spellenspektakel 2023

De voorverkoop voor het negenentwintigste Spellenspektakel is begonnen. Toegangskaarten zijn makkelijk online te bestellen via de Spellenspektakel webshop, zolang de voorraad strekt. Er zijn geen tickets verkrijgbaar bij de kassa. Er zijn dagkaarten (incl. een gezinskaart) en passe-partouts verkrijgbaar. Een dagkaart is één dag geldig op de dag die op het ticket staat aangegeven. Gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd. Er is een beperkte hoeveelheid early bird tickets, die een paar eurootjes goedkoper zijn.

De grootste spellenbeurs van Nederland vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 november. De locatie is de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar vindt het Spellenspektakel plaats in de beurshallen 10 en 11, waarmee de beursvloer meer dan 20% groeit ten opzichte van vorig jaar!

Voordelig met de trein

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen wordt ook dit jaar via de Spoordeelwinkel een dagkaart inclusief een NS dagretour aangeboden. Deze optie komt naar verwachting medio augustus beschikbaar.

Hotelarrangement

Ook dit jaar is er een hotelarrangement, in samenwerking met het Hampton by Hilton hotel.

Meer informatie: