Spellenpret viert 100 keer speelplezier

Zaterdag 1 juli vierde Spellenpret zijn honderdste verjaardag. Spellenpret is een door Caroline en Lody georganiseerde spellendag in Sassenheim, die sinds oktober 2003 eens in de twee maanden wordt gehouden. Spellenpret vindt vanaf het begin plaats op een leuke locatie, basisschool de Startbaan in Sassenheim.

een gezellige plek voor speelplezier

Deze honderdste editie werd gevierd met allerlei leuke extraatjes, zoals een extra speelzaal, lekkernijen bij de koffie, een tombola met leuke prijzen (o.a. met dank aan Geronimo Games, White Goblin Games, 999 Games, Asmodee en Amsterdice) en een bring & buy stand waar bezoekers hun eigen spellen konden aanbieden. De goede sfeer en de gezelligheid was als vanouds.

Caroline en Lody werden onder meer verrast met een fotoboek vol Spellenpret

Ik was blij dat ik er een paar uurtjes bij kon zijn. Om de een of andere reden valt Spellenpret in mijn agenda bijna altijd samen met andere verplichtingen. Ik ben er de afgelopen twintig jaar op zijn hoogst helaas maar een keer of vijf geweest.

wij speelden o.a. een pot Pocket Rails

Lody legt een spel uit

de bring & buy tafel

ik kom er graag weer eens terug