Gasha bij Gam’inBIZ

Op de Ducosim spellenbeurs van 17 september lanceert  Gam’inBIZ de Nederlandstalige editie van Gasha, een kaartspel over Japanse Gashapon speelgoedmachines. In jouw beurt trek je twee gashakaarten (op de achterkant kun je zien welke speeltjes hierop mogelijk te vinden zijn), of je levert gashakaarten met de vereiste speeltjes in om een opdrachtkaartje te claimen. Via opdrachtkaartjes met een ticket kun je bonusfiches verdienen. Deze fiches zijn goed voor een extra beurt, een dubbele speeltjesjoker of extra punten. Aan het einde van het spel krijg je punten voor opdrachten en bonussen en voor ongebruikte speeltjes.

Gasha is een ontwerp van Jason Levine (II). Het spel is geschikt voor 2-6 spelers vanaf zeven jaar en heeft een speelduur van ongeveer 20 minuten.

Meer informatie: