Speelwarden op 20 augustus

Na de zeer geslaagde eerste editie van 2019 zou de spellenbeurs Speelwarden in 2020 terugkeren voor nog meer speelplezier. Door de pandemie moest de organisator spellenvereniging UCP Leeuwarden het evenement noodgedwongen doorschuiven naar 2021 en later nogmaals naar 2022. De beurs vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 augustus. De locatie is wederom het WestCord WTC Hotel Leeuwarden (Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden).

de zeer geslaagde beurs van 2019

Op deze beurs zijn de uitgevers Geronimo Games [INFO] en HOT Games  zelf actief. 999 Games [INFO], Asmodee en White Goblin Games laten het demonstreren over aan de organiserende en deelnemende verenigingen. Onder meer bij Ducosim, een van de sponsoren van de beurs, kun je van alles spelen. Bij de Leeuwarden Miniature Gamers kun je kennismaken met Warhammer en andere systemen [INFO]. En last but not least kun je bij het Spellenmaakgilde ruiken aan nieuwe spelontwerpen.

De kooplust laat zich bevredigen bij de gerenommeerde spellenspeciaalzaak Spellekijn, de RPG winkel en een Bring & Buy stand met tweedehandsspellen [INFO].

Een entreekaartje kost 4 euro (gratis voor Ducosimleden, 1,50 voor kinderen) en is inclusief een lootje voor de loterij.

Meer informatie: