GigaWatt Kickstarter

Vandaag is de Kickstarter voor het nieuwe Nederlandse spel GigaWatt gelanceerd. GigaWatt is een strategisch bordspel waarin je een van de Europese regio’s leidt naar een toekomst met duurzame energie. Je bouwt elektriciteitscentrales en handelt stroom om als eerste de energietransitie te volbrengen. Gedurende het spel kom je allerlei realistische uitdagingen tegen: extreme groei van de vraag naar elektriciteit, protesten in jouw regio, onderhandelingen met andere regio’s en beslissingen tussen technologieën. Creëer, anticipeer & loods als eerste jouw regio naar een duurzame energieproductie.

Dit spel van Milo van Holsteijn en Wouter Vink is geschikt voor 1-6 spelers vanaf twaalf jaar en heeft een speelduur van 60-120 minuten. De Kickstarter staat tot 30 maart onder stroom. Het spel wordt naar verwachting in november 2022 afgeleverd.

Meer informatie: