999 Games zoekt demonstrateurs

Ben je gek van bordspellen? Kun je goed regels uitleggen en ben je niet verlegen aangelegd? Dan zoekt 999 Games jou als nieuw lid van het demoteam. Als teamlid en  gezicht van 999 Games laat je geïnteresseerde bezoekers kennismaken met de nieuwste spellen. De uitgever zoekt verschillende profielen. Voor kinderspellen iemand die goed met kinderen kan omgaan, voor partyspellen een echte gangmaker en voor expertspellen iemand met relevante spelervaring.

Je staat op de leukste beurzen en evenementen van Nederland en/of België, met als vaste prik het jaarlijkse Spellenspektakel. Ook leer je zo de nieuwste spellen van 999 Games kennen. Je bent onderdeel van een gezellige groep spellengekken, die onder andere via WhatsApp en Facebook contact met elkaar houden. Je werkt op vrijwilligersbasis, maar je wordt per demonstratiedag beloond met giftcards. Je ontvangt een reiskostenvergoeding wanneer je met het OV of eigen auto reist.

Interesse? Vul dan dit formulier in.