Eleven op Gamefound

De Poolse uitgever Portal Games heeft vandaag de crowdfunding campagne voor het nieuwe spel ‘Eleven: Football Manager Board Game’ afgetrapt. De naam zegt het al, in dit spel speel je de manager van een voetbalclub. Gedurende het seizoen moet jij jouw club managen, doen groeien en uiteraard de andere teams overschaduwen. Je huurt jouw staf in, verbetert jouw stadion, trekt sponsors aan, transfereert spelers en speelt wedstrijden tegen andere teams.

Eleven is gebaseerd op het spel Club Stories van de Nederlandse spelauteur Thomas Jansen. Met Ignacy Trzewiczek en het development team van Portal Games heeft hij dit spel doorontwikkeld tot Eleven. Thomas ken je wellicht nog als een van de mensen achter het briljante kaartspel Ugo!.

Het spel is geschikt voor 1-4 spelers vanaf twaalf jaar en heeft een speelduur van – hoe kan het ook anders – 90 minuten.

De crowd funding campagne draait de komende drie weken op Gamefound. Elke dag wordt een nieuwe stretch goal onthuld, ze zijn dus niet afhankelijk van financiële targets. Alle stretch goals zijn volgens de uitgever ‘Gamefound exclusive’.

Meer informatie: