B&D CON in april

De Poolse uitgever Board&Dice organiseert op zaterdag 10 en zondag 11 april de online spellenconventie B&D CON. Het aanbod bestaat uit live streams waarin vloggers en andere influencers nieuwe spellen van Board&Dice spelen. Elke pot wordt vergezeld door een uitleg van de regels. Er zijn interviews en panels, waarin je o.a. vragen kunt stellen aan spelontwerpers. Op de online speeltafels kun je aan de slag met Mandala Stones, Origins: First Builders, Zapotec en meer. De uitgever onthult verder het een en ander over het zelfstandige legspel Founders of Teotihuacan en over een nieuw project, waarbij een BGG Top 200 spel een DELUXE MASTER SET bewerking krijgt.

Board&Dice noemt de deelname van Steph (All the Meeples of the Rainbow), Stella (Meeple University), Nick en Mike (The Brothers Murph), Edward (Heavy Cardboard), David en Ryan (Man vs Meeple), Adam Kwapiński (auteur van Origins: First Builders), Ode (auteur van La Granja) en meerdere illustratoren: Zbyszek Umgelter, Agnieszka Kopera, Paulina Wach, Magdalena Klepacz. De lijst groeit.

B&D CON maakt gebruik van Discord, aangevuld met Twitch en Facebook.

De komende weken worden meer details over het programma van B&D CON onthuld.

Meer informatie: