Nieuwe quizspellen van Puzzles & Games

De Nederlandse uitgever Puzzles & Games heeft onlangs een paar nieuwe titels uitgebracht.

Partyspel Omschrijven & Raden

In dit pocketformaat partyspel, dat ook via videobellen gespeeld kan worden, strijden teams van twee of meer spelers tegen elkaar. Eén teamlid omschrijft binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de vijf begrippen op een kaartje, terwijl de andere teamleden raden. Deze op zich bekende basis is hier voorzien van een twist. Hoe minder woorden worden gebruikt om iets te omschrijven, des te meer punten zijn er te verdienen. De vraag is natuurlijk of het dan wel geraden wordt. Het spel bevat één spelregelkaart en 54 opgavekaartjes met in totaal 1080 begrippen. De begrippen zijn zeer divers; van bekende personen tot plaatsen en van programma ’s tot gebruiksvoorwerpen. Dit spel is zeer succesvol in de kerstpakkettenbranche, nu ligt het ook in de winkels.

Quizspel Vragen & Antwoorden #11 & #12

Dit zijn nieuwe sets voor de succesvolle serie pocketformaat quizspellen ‘Vragen & Antwoorden’. Dit is een zelfstandig speelbaar quizspel, dat ook is te gebruiken als aanvulset bij bekende trivia-spellen. Iedere set bevat 55 kaartjes met daarop 330 vragen in zes bekende categorieën – gemakkelijk herkenbaar aan icoontjes.

Meer informatie: