Simtasia pop-up store

In de tweede helft van de jaren ’80 en de vroege jaren ’90 speelde ik het rollenspel Het Oog des Meesters. Dit was mijn introductie in de spellenhobby, mijn eerste kennismaking met spellenevenementen, – winkels en -clubs. Ik denk bijvoorbeeld met plezier terug aan de speeldagen bij de Goudse spellenclub Wanderers of Light, met René Rietbroek en Martin Ehlert aan het roer. Eerstgenoemde begon in 1994 zijn eigen spellenwinkel Simtasia. De vaste fysieke winkel is er al een tijd niet meer, maar bijv. op de Ducosimbeurzen is hij nog steeds van de partij.

Voor het 25-jarige jubileum van Simtasia keert de fysieke winkel even terug. Op de Nieuwehaven 116 in Gouda vind je de Simtasia pop-up winkel, waar je de komende weken terecht kunt voor speelplezier, collectors items en meer.

Meer informatie: