Vier nieuwe spellen van Just Games

Just Games heeft deze maand vier nieuwe spellen uitgebracht, drie spellen naar aanleiding van  populaire televisieprogramma’s (Wie is de Mol, Expeditie Robinson en Temptation Island), de vierde naar aanleiding van de online serie Jachtseizoen.

Bij Wie is de Mol de code-opdracht worden jij en je team op een missie gestuurd om drie belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel saboteert? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de mol? Door middel van een speciale app is het spel ook speelbaar in Augmented Reality, waardoor je je compleet in het spel verliest. Wie is de Mol de code-opdracht is ontwikkeld in samenwerking met AVROTROS en IDTV. Het spel is geschikt voor 2-6 spelers vanaf twaalf jaar en heeft een speelduur van ongeveer 45 minuten. [Info]

Bij Expeditie Robinson De Eilandraad leid je een kamp met expeditieleden en ga je de strijd aan om de ultieme Robinson te worden. Bereid je voor op de proeven en gebruik je stemmen om andere spelers weg te stemmen. Overleef jij ‘De Eilandraad’ en win jij dit avontuurlijke bordspel? Het spel is een compleet nieuw spel ten opzichte van het eerder verschenen Expeditie Robinson bordspel. Expeditie Robinson De Eilandraad is ontwikkeld in samenwerking met RTL Nederland en Zodiak Nederland. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van ongeveer 30 minuten. [Info]

Bij Temptation Island gaat de ultieme relatietest van start. Jij en je vrienden mogen als verleiders ongestoord je gang gaan op een prachtig eiland. Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben jij wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die persoon te verleiden? Trek alles uit de kast om je medespelers te overtreffen en zorg voor een overtuigend resultaat tijdens het kampvuur. Het spel is geschikt voor 3-6 spelers vanaf zestien jaar en heeft een speelduur van ongeveer 30 minuten. [Info]

Bij Het Jachtseizoen verzamel je een krachtig team van vrienden om aan de ultieme jacht te beginnen. Werk als een team om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Verdeel de taken in je team en beslis wie de StukTV-bus gaat besturen, de drone bemachtigt of als jager de straten opgaat. Navigeer door de straten en wees de voortvluchtige te slim af. Iedere tien minuten krijgt jouw team de locatie van de voortvluchtige door, maar na vier uur ontkomt hij en hebben jij en je team verloren. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van ongeveer 30 minuten. [Info]