Spiel 2019: EmperorS4 Games

EmperorS4 Games heeft deze week drie nieuwe titels voor Spiel 2019 gepresenteerd. Je kunt deze spellen voorbestellen via het Spiel ’19 pre-order formulier op hun website. Je vindt de uitgever in hal 4, stand C102.

In Trial of the Temples proberen magiërs indrukwekkende spreukenreeksen te vormen. Daartoe moeten ze gekleurde kristallen, actiefiches en spreukblokjes verzamelen en magische barrières opwerpen om de tegenstanders te blokkeren. Met de buit zet je stappen vooruit op verschillende sporen en vul je jouw toverboek met spreukblokjes. Dit levert je plus- en minpunten op. Trial of the Temples is een ontwerp van Wei-Min Ling en Michael Mihealsick. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf veertien jaar en heeft een speelduur van 30-60 minuten.

Bij Jigūan: The Eastern Mechanist moeten de spelers mechanische beesten maken. Daartoe verzamelen ze de benodigde onderdelen en energie en verbeteren ze hun vaardigheden. Hierdoor zet je stappen vooruit op de vijf pagodes, wat je punten, nieuwe opdrachten en bonussen oplevert. Jigūan: The Eastern Mechanist is een ontwerp van Eros Lin. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf veertien jaar en heeft een speelduur van 45-90 minuten.

Walking in Provence borduurt voort op de spelbeleving van Walking in Burano. De setting van dit spel is de Franse Provence. Je legt de scenekaarten aan en verplaatst de fotograaf en een drone om foto’s te maken. Dit levert je winstpunten op. Walking in Provence is een ontwerp van Wei-Min Ling. Het spel is geschikt voor 2-5 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van 20-30 minuten.

Meer informatie: