Een rivaal voor Lost Cities

999 Games heeft een nieuw spel in de Lost Cities familie uitgebracht. Ook bij Lost Cities: Rivalen leggen de spelers kaarten in de voorgeschreven volgorde af, waarmee expedities in verschillende kleuren worden ondernomen. Nieuw is de manier waarop je de kaarten bemachtigt. De actieve speler kiest één van twee acties: kaart trekken of veilen. Een getrokken kaart leg je in het open aanbod naast de trekstapel. Bij een veiling bieden de spelers met hun munten. De hoogste bieder betaalt zijn bod aan de bank en krijgt toegang tot het kaartaanbod. Hij mag het gewenste aantal kaarten aan zijn eigen expedities leggen en/of één kaart uit het aanbod uit het spel verwijderen. Je kunt verder met wedkaarten de score van een expeditie verhogen.

Lost Cities: Rivalen is een ontwerp van Reiner Knizia. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van ong. 30 minuten.

Meer informatie: