De Gorgels bordspel bij Just Games

Normaal landen de persberichten van deze uitgever vroegtijdig in mijn postbus, maar deze keer mocht ik bij toeval ontdekken dat er een nieuw spel van Just Games is verschenen. Daar is vast iemand aan het genieten van zijn of haar voorjaarsvakantie.

Hoe dan ook, Just Games heeft deze week het bordspel over Jochem Myer’s De Gorgels uitgebracht. Ik heb geen idee van de spelregels, dus beperk ik me tot de promotekst van de uitgever zelf: een van de Gorgelgabbertjes is ernstig ziek geworden en een Grootbekbrutelaar is hiervan op de hoogte. De Brutelaar graaft zich een weg naar de zieke Gorgel, maar dit laten jij en je vrienden niet zomaar gebeuren. Kruip in de huid van je favoriete Gorgel zoals de Grijze Gorgel, Gug of Bobba en baan je een weg door de donkere grond om je gabbertje te beschermen. Maar let op! De Brutelaar blokkeert het pad met zware stenen om jullie te slim af te zijn. Ben jij klaar voor dit ondergrondse avontuur?

De Gorgels is geschikt voor 2-6 spelertjes vanaf drie jaar en heeft een speelduur van ongeveer vijftien minuten.

Meer informatie: