Quined Games wijzigt de regels

In de Kickstartercampagne voor het ‘Spiel 2018 Trio’ van Quined Games is plotseling een nieuw doosje opgedoken. The Game Changers is een deck kaarten dat je kunt toevoegen aan elk spel dat je speelt. Leg een bekend bord- of kaartspel op tafel en voeg één van de Changers toe om het spel een andere wending te geven. The Game Changers bevat elf modules om jouw favoriete spellen te pimpen. Denk aan het recht op valsspelen, samenwerken in competitieve spellen, geluidseffecten wanneer je aan kop staat, wedden op de uitslag en andere ludieke gekkigheid. Alleen al het lezen van de regels is een bron van vermaak.

The Game Changers is tijdens de Kickstartercampagne voor € 7 toe te voegen aan jouw pledge. Wanneer de campagne de € 50.000 haalt (en dat gaat ze vast lukken), wordt dit een gratis extraatje bij elke pledge voor het volledige trio. The Game Changers zal na de Kickstartercampagne in de Quined Games webshop te koop zijn als postorder en als voorbestelling voor Spiel 2018. Het doosje bevat alleen Engelstalige spelregels, de Nederlandstalige regels verschijnen t.z.t. op de Quined Games website.

The Games Changers is een ontwerp van Frank Quispel, ooit een van de oprichters van Quined Games en de broer van Arno Quispel. Frank is al een paar jaar niet meer zichtbaar actief bij Quined Games. Leuk dat hij op deze manier weer even voor het voetlicht komt.

Meer informatie: