Spelontwerpwedstrijd Noorderspel 2018

Op zaterdag 22 september wordt op de spellenbeurs Noorderspel in Groningen de finale van een spelontwerpwedstrijd gehouden. Heb jij een speelbaar spelontwerp (inclusief spelregels en speelstukken), dat nog niet is uitgegeven, dat door jezelf is ontworpen en ben je beschikbaar om het spel op de beurs te demonstreren? Dan kun je jouw spel voor 1 augustus 2018 aanmelden bij Wirwar Spellen en Puzzels, t.a.v. Spelontwerpwedstrijd, Oude Kijk in ’t Jat straat 40, 9712 EL Groningen.

Een jury beoordeelt de inzendingen op commerciële potentie, duidelijkheid van de spelregels, geschiktheid voor de aangegeven doelgroep, innovatie en op thema en presentatie. Alle ontwerpers ontvangen voor 10 september bericht of hun spel is geselecteerd voor de finale. Alle ontwerpers ontvangen hun ingestuurde spel en een feedbackrapport terug. De ontwerpers van de drie beste spellen worden uitgenodigd om hun spel op Noorderspel te demonstreren. De top drie ontvangt naast de roem een cadeaubon van spellenwinkel Wirwar (ter waarde van 20, 30 of 50 euro).

Meer informatie: