Twee Friedemannetjes bij 999 Games

Terwijl zijn meeste nieuwe spellen tegenwoordig door White Goblin Games worden uitgegeven, zijn er deze week toch twee nieuwe Friedemannetjes bij 999 Games verschenen.

Hoogspanning Legacy is een kleine uitbreiding van het bekroonde bordspel Hoogspanning. De set bevat twee geconstrueerde legacy-decks, waarmee je meerdere campagnes van drie opeenvolgende spellen kunt spelen. Wanneer bepaalde doelen worden bereikt, ontsluit je nieuwe legacy-kaarten. Deze kaarten voegen nieuwe regels toe aan het spelsysteem.

Klus Geklaard is een solitair kaartspel. Je gaat van start met een geschud deck met 48 kaarten, die je in de juiste volgorde op de aflegstapel probeert te krijgen. Je krijgt elke beurt drie kaarten van de trekstapel. Door gebruik te maken van de acties op de kaarten kun je ze op allerlei manieren manipuleren. Het spel kent vier speelniveaus. Klus Geklaard is geschikt voor één speler vanaf tien jaar en heeft een speelduur van 30 minuten.

Meer informatie: