Portal Gamers voor Spiel 2017 gezocht

Ga je volgende week naar Spiel 2017 en wil je op een van de beursdagen vier uurtjes spellen uitleggen voor Portal Games? Dan kan deze uitgever jouw hulp goed gebruiken. Als je Duits spreekt is dat een pré, maar iedereen is welkom’. Portal heeft zijn beursstand namelijk verdubbeld t.o.v. vorig jaar. Jouw hulp wordt gewaardeerd met een tegenprestatie, waaronder een Portal spel. Interesse? Lees het onderstaande bericht van Portal Games, zodat je weet wat je kunt verwachten. Reageer wanneer het jou wat lijkt.

Portal Gamers team is een groep van Portal Games fans en vrijwilligers, die zich niet alleen thuis voelen in de bordspellenbranche, maar ook een passie voor de bordspellen en de filosofie van Portal Games delen. Het is een mooie mogelijkheid om vele fantastische spellen te spelen; toffe, like-minded mensen te ontmoeten en gewoon een hele leuke tijd te hebben! Portal Games heeft jouw hulp nodig tijdens beurzen en andere bordspellenactiviteiten. We zoeken mensen die goed met anderen kunnen communiceren en een algemene kennis hebben van onze spellen en spelregels hebben.

Als je dit jaar al van plan bent om naar Spiel (het Mekka der bordspellen) te gaan, toffe bordspellen wilt spelen met leuke mensen en een paar uur andere bordspellenspelers onze spellen wilt leggen in het Engels of Duits, dan hebben we een supertof aanbod voor je! Het is een mooie kans om ons team te leren kennen en zodoende een onderdeel van onze crew te worden.

Ook als je zelf niet in de gelegenheid bent om naar Spiel’17 in Essen te komen, zouden we het waarderen als je je vrienden over ons en ons aanbod zou vertellen!

Portal Gamers teamleden worden natuurlijk beloond voor hun harde werk. Niet alleen met een echt “Portal Gamer” t-shirt, maar ook credits voor onze spellen, vrije toegang tot beurzen, meerdere dagen vrije toegang tot Spiel 2017 en allerhande promo’s.

Zelfs als je maar vier uur kan helpen, ben je van harte welkom, maar als je meer uren kan helpen, is hier een overzicht van wat je terug kan verwachten:

  • 4 uur (1/2 dag): Portal Gamer t-shirt & 1 spel ter waarde van €40 naar keuze
  • 8 uur (1 dag): Portal Gamer t-shirt & 1 spel naar keuze (+ promo’s)
  • 16 uur (2 dagen): Portal Gamer t-shirt & 1 spel naar keuze (+ een heleboel promo’s) & een 4-dagen exhibitor badge voor Essen Spiel’17.
  • 16+ uur (2+ dagen): Als je meer wil helpen, zullen we in overleg een mooie tegenprestatie regelen.

Om je direct aan te melden: Portal Gamers

Meer informatie: