Spiel 2017 – plattegronden

De organisator van de internationale spellenbeurs Spiel heeft vandaag de plattegronden, standnummers en de standhouderslijst van Spiel 2017 gepubliceerd. De officiële Neuheitenliste van het evenement is ook gepubliceerd. De beurs wordt dit jaar groter dan ooit tevoren. De expositieruimte groeit van 66.000 m2 naar 72.000 m2. De hallen 6 en 7 worden dit jaar volledig gebruikt, hal 8 komt erbij. Naast de ingangen Süd en West komt er dit jaar een derde ingang bij de Galeria. Ook het aantal standhouders stijgt fors, van 1.021 naar ongeveer 1.100 exposanten uit maar liefst 51 landen. De organisator verwacht dit jaar 175.000+ bezoekers.

Update (15/10): op BGG zijn ondertussen de handige plattegronden van gebruiker DukeOfEarl verschenen. Hierop is nuttige informatie over de standhouders verwerkt. De Duitse website Brettspielbox stelt ook plattegronden met extra info beschikbaar.

Meer informatie: