Speelgoed van het Jaar stembus is open

Vanaf vandaag tot en met 15 oktober 2017 is de stembus van de Speelgoed van het Jaar verkiezing geopend. In elk van de zeven leeftijdscategorieën zijn meerdere producten genomineerd, waaruit per categorie één winnaar wordt gekozen. Onder de genomineerden vind je maar liefst zeven spellen van 999 Games, een indrukwekkende zevenklapper die nooit eerder is vertoond. De via de website www.speelgoedvanhetjaar.nl uitgebrachte stemmen bepalen dit jaar voor 80% de uitslag, de resterende 20% wordt op zondag 17 september ingevuld tijdens de Speeldag in Hoorn. De stemmen van de zogenaamde hulpjury’s zijn dit jaar verdwenen. Op woensdag 8 november worden de winnaars bekendgemaakt.

Wanneer je een stem uitbrengt, maak je kans op een gratis exemplaar van een genomineerd product naar keuze.

Meer informatie: