Het gaat spoken bij Quined Games

Quined Games kijkt al vooruit naar de herfst. Niet alleen naar de beurs Spiel in Essen, maar dit jaar ook naar het ‘kinder’feest op 31 oktober. Nog voor de zomer lanceert deze uitgever een Kickstarter voor het bordspel Halloween, de twintigste titel in de Masterprint serie. Halloween is een tactisch spel voor 2 tot 4 spelers, waarin jij de rol aanneemt van een opperdemon die spoken op het speelbord controleert om de inwoners van een stadje de stuipen op het lijf te jagen. Je plant jouw acties met een volgens de uitgever uniek mechanisme, waarmee je meerdere spoken kunt aansturen. Je roept spoken op, verplaatst ze over het speelbord, vecht met andere spoken of maakt gebruik van de tactische voordelen die de actiekaarten jou kunnen bieden. Het spelmateriaal bestaat onder meer uit 25 gedetailleerde miniaturen van Stephane Simon (je vindt een voorbeeld op Quined Games Facebook). Het spel is ontworpen door Angelo de Maio.

Halloween is geschikt voor 2-4 spelers vanaf twaalf jaar en heeft een speelduur van 45-90 minuten. De regels worden gepubliceerd in vier talen, waaronder Nederlands. Het spelmateriaal is taalneutraal.

Meer informatie: