Grote spellenveiling in Amersfoort

Komende zaterdag is de winterbeurs van Ducosim weer de gastheer van een grote spellenveiling. De veilinglijst bevat meer dan 150 kavels, waaronder veel bundels met meerdere spellen. Ik pik er een paar uit: de Martin Wallace klassiekers Empires of the Ancient World en Liberté, Avalon Hill’s Hannibal: Rome vs. Carthage en Up Front, een bundel met mooie Alea-spellen, het treinenspel 1853, de Queen Games topper Wallenstein, een moddervette Tide of Iron bundel en – leuk voor de fans van Memoir ’44 en dergelijke  – Richard Borg’s  Samurai Battles met de Ninja Attack uitbreiding. Op de Ducosim website kun je de volledige kavellijst raadplegen.

veilingmeester Rian in actie

Deze veiling is dit jaar de moeite waard. Hetzelfde geldt voor de rest van de beurs, waar de belangrijkste Nederlandse uitgevers hun nieuwe spellen zullen presenteren. Zo lanceert 999 Games deze beurs Stefan Feld’s nieuwe bordspel Delphi.

Locatie: Stadshal De Flint, Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort
Tijden: 10.00 – 17.30 uur Entree: € 7,- (gratis voor leden – korting voor groepen)
Meer informatie: Ducosim website