Winnaars Speelgoed van het Jaar 2016

speelgoed-van-het-jaar-logoVandaag zijn de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2016 bekendgemaakt. Uit de door een vakjury vastgestelde nominatielijsten zijn middels een publieksverkiezing winnaars in zes categorieën gekozen. De via de website uitgebrachte stemmen waren goed voor 50% van de uitslag, de stemmen van de verschillende hulpjury’s telden voor 35% mee en tijdens de Speeldag in Hoorn was in september al 15% van de stemmen bepaald.

  • 0 t/m 3 jaar: Toet Toet Auto’s Ruimtestation van VTech
  • 4 en 5 jaar: Co-de-Rups van Mattel
  • 6 en 7 jaar: Stratego Pirates van Jumbo
  • 8 en 9 jaar: Potion Explosion van 999 Games
  • 10 en 11 jaar: Nikko Peugeot 2008 DKR van Toy State
  • 12 plus: Escape Room The Game van Identity Games

Meer informatie: