La Cosa Nostra Kickstarter

la-cosa-nostra-boxDrie maanden later dan de bedoeling was, heeft Quined Games vandaag een Kickstartercampagne voor La Cosa Nostra gelanceerd. Dit is een heruitgave van het gelijknamige kaartspel van de Duitse auteur Johannes Sich. Quined Games produceert een meertalige editie als nummer 19 van zijn masterprint serie. Je speelt een maffiabaas met een paar gangsters en bedrijven. Je huurt nieuwe gangsters in, investeert in nieuwe bedrijven, koopt politici en agenten om en streeft naar monopolyposities op criminele markten. Acties worden in het geheim gekozen. Soms moet je deals met medespelers sluiten om succes te behalen. Maar verraad ligt altijd op de loer. De speelkaarten zijn Engelstalig, maar de spelregels zijn onder meer Nederlandstalig. La Cosa Nostra is geschikt voor 3 tot 5 spelers en heeft een speelduur van ongeveer 90 minuten.

De Kickstartercampagne loopt tot en met 27 oktober. Het spel wordt naar verwachting in februari 2017 geleverd. Het is mogelijk om jouw pledge te combineren met andere nieuwe spellen van Quined Games.

Meer informatie: