Portal Games op Spiel 2016

Portal Games heeft deze week de voorbestellingen voor Spiel 2016 geopend. Op de beurs worden twee nieuwe titels uitgebracht.

  • robinson-crusoe-boxEen nieuwe Engelstalige editie van het coöperatieve bordspel Robinson Crusoe. Volgens de uitgever zijn onder meer het regelboek en de teksten op de speelkaarten verbeterd, is er een 7e scenario toegevoegd en zijn de houten speelstukken opgeleukt. De nieuwe editie is eenvoudig te herkennen aan de aangepaste cover.
  • Death Breath is een nieuw leger voor Neuroshima Hex 3.0.

Het afgelopen voorjaar aangekondigde First Martians: Adventures on the Red Planet verschijnt niet op Spiel 2016. De ontwikkeling van dit spel is blijkbaar nog niet voltooid.

In de Portal webshop worden ook andere recente titel aangeboden, zoals Imperial Settlers: Aztecs, Tides of Madness, Crazy Karts en Cry Havoc. Je kunt tot 9 oktober gebruikmaken van de Spiel 2016 pick-up optie.

Meer informatie: