Kamperen op Kickstarter

clash-ardeche-boxDinsdag 14 juni lanceert de Nederlandse spelontwerper Jan Willem van Dijk via zijn uitgeverij Gaudete Games een Kickstartercampagne voor zijn eerste bordspel Clash d’Ardèche. In dit spel bouw jij vanuit het niets een eigen camping op in de Franse Ardèche. Je moet jouw middelen slim investeren in de beste faciliteiten, effectieve mediakanalen en het ‘smeren’ van de burgemeester. Een lapje grond, een campingreceptie en een eigen website is alles wat je nodig hebt om het volgende seizoen al inkomsten te hebben. Tevreden leun je achterover… maar niet te lang, want voor je het weet vinden jouw gasten de camping van een concurrent aantrekkelijker. Naast de kwaliteit van de camping draait het ook om een goede prijs. De prijsbepaling introduceert een blufelement, omdat je op dat moment niet weet welke prijs jouw concurrenten zullen vragen en dus ook niet hoe hun gasten op jouw prijs zullen reageren.

clash-ardeche-speelveld

Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 10 jaar en heeft een speelduur van 45-90 minuten.

Meer informatie: