Memoir ’44 Dutch Open 2016

M44Brigade organiseert op zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 de Memoir ’44 Dutch Open, een tweedaags toernooi waar in een goede sfeer om de eerste plaats wordt gestreden. Het toernooi vind dit jaar plaats in Klundert. Voor de liefhebbers is er op zaterdag een gezellig avondprogramma, voorafgegaan door een buffet.

M44-DO16-poster

Bij de Memoir ’44 Dutch Open probeer je in zes rondes zoveel mogelijk punten te verzamelen. Elke ronde speel je beide zijdes. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen die het basisspel kent. De speciaal voor dit toernooi ontwikkelde scenario’s worden ter plaatse geïntroduceerd met een historische achtergrond en een uitleg van de speciale regels. Er wordt gespeeld in een Zwitsers rondesysteem, waardoor spelers van gelijk niveau tegenover elkaar komen te zitten. Hierdoor blijft het voor iedere speler leuk, ook wanneer je niet zo vaak Memoir’44 speelt.

De winnaars gaan niet met lege handen naar huis, maar dat doen de andere spelers ook niet. Voor iedere deelnemer is er een set gedrukte scenario’s zodat je alle gespeelde scenario’s thuis nog eens rustig kunt naspelen. Daarnaast is er voor iedereen een kleine verrassing. Voor de winnaars is er naast de eeuwige roem een mooie trofee.

Heb je zin om in een ontspannen sfeer een gezellig spelweekend te beleven? Je kunt je tot 20 maart inschrijven via website van M44Brigade. Wil je vooraf nog een keer oefenen? Op 4 maart houden ze in Klundert een speelavond, op 19 maart organiseren ze een speeldag in Deventer en ook op Zuiderspel zijn ze te vinden met een demonstratie.
Meer informatie: