999 Games op het Spellenspektakel 2015

spellenspektakel2015-999999 Games pakt dit jaar groots uit op het Spellenspektakel. In maar liefst zeven stands demonstreren ze tientallen recente spellen. Aan de bekende statafels kun je terecht voor demo’s van vlotte kaart- en dobbelspelletjes voor jong en oud. Daarnaast kunnen de veelspelers aanschuiven voor lekkernijen als Andor, Friesche Velden, Concordia, Marco Polo, La Granja enzovoort. Het jubileum van El Grande wordt gevierd op een XL-versie in een speciale 999 Games jubileumstand, waar o.a. ook de nieuwe editie van Elfenland op tafel ligt. Wanneer je daar meespeelt, kun je een jubileumgeschenk winnen. In de kinderstand kun je terecht voor Cup King XL, Spokentrap, Het magische labyrint en De vallende ster. Uiteraard wordt ook Mega Civilization gedemonstreerd. De deck builders Dominion en Star Realms hebben een eigen stek. Spelauteur Richard de Rijk demonstreert en signeert zijn kaartspel Dieven.

Michael Bruinsma helpt een handje mee

Mister 999 Games Michael Bruinsma in 2014

In een aparte toernooistand worden zaterdag korte toernooien voor SET, Runner Up, Speed Cups en Cup King georganiseerd. Op zondag zijn er toernooien voor Vlotte Geesten, Saboteur, Halli Galli en Spokentrap.

en een speciale demoversie van Terra

een speciale demoversie van Terra

Wanneer je in de hoofdstand van 999 Games 10 korte demo’s volgt, maak je kans op een groot spellenpakket met maar liefst 18 spellen.

Meer informatie: