Knipper Kikker, nieuw van Goliath

knipperkikker-boxGoliath presenteert deze maand Knipper Kikker, een actiespel voor kinderen. Knipper Kikker bestaat onder meer uit een knipperende kikkerbril, vier kikkerbekers en tien vliegen. De speler met de langste tong begint en is de eerste kikker. De andere spelers nemen ieder een beker. De speler tegenover de kikker pakt een vlieg en verstopt die onder zijn beker. Nu zet de kikker de bril, waarvan de oogleden zijn gesloten, op zijn neus en zet hem aan. De ogen gaan dan op willekeurige momenten open en dicht. De kikker moet raden wie de vlieg heeft verstopt. Dat is niet gemakkelijk, want als de ogen van de kikker even dichtgaan, geven de tegenspelers de vlieg razendsnel aan elkaar door. Als de kikker het goed raadt, mag hij de vlieg houden en is de volgende speler aan de beurt. Als de laatste vlieg is gevonden, is het spel afgelopen. De speler met de meeste vliegen heeft gewonnen.

Knipper Kikker is geschikt voor drie tot vijf spelers vanaf zes jaar en heeft een adviesprijs van 29,99 euro (batterijen niet inbegrepen). Knipper Kikker is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015.

Meer informatie: