999 Games viert feest met zijn fans

999 Games bestaat medio dit jaar 25 jaar en dat vieren ze graag met hun spelers. 999 Games is daarom op zoek naar zijn grootste fans. Deel jouw mooiste 999 Games-foto of tekening via Facebook of Twitter (hashtag #999gamesfandag) en maak samen met een vriend(in) kans op deelname aan de 999 Games-fandag. Er worden in totaal acht winnaars in twee leeftijdscategorieën gekozen, die ieder één introducé mogen meenemen.

999games-25jaar

Je krijgt op 16 september een rondleiding door het bedrijf, inclusief een bezoekje aan de showroom en het spellenmagazijn. Je neemt een kijkje achter de schermen bij de productontwikkeling. Uiteraard komen ook de nieuwste spellen op tafel. Daarnaast word je een lunch aangeboden en krijg je aan het einde van de dag een 999 Games ‘goodiebag’.

Meer informatie: