Quined Games op het Spellenspektakel

Komend weekend is het beursgebouw in Eindhoven het kloppend hart van spelend Nederland. Op zaterdag 8 en zondag 9 november wordt daar het eenentwintigste Spellenspektakel georganiseerd. Dit is het grootste en gezelligste spellenevenement van de Benelux. Het beursgebouw wordt beide dagen bevolkt door toonaangevende spellenuitgevers met hun nieuwste spellen, spelauteurs met hun creatieve ontwerpen, winkeliers met spectaculaire aanbiedingen, spelverenigingen met hun unieke blik op de hobby en uiteraard duizenden spelende bezoekers.

spellenspektakel-quined

Ik heb een handvol uitgevers gevraagd wat zij van de beurs vinden en wat we daar mogen verwachten. In deze bijdrage stel ik mijn vragen aan Arno Quispel van Quined Games.

  • Waarom sta je op het Spellenspektakel? Wat vind je interessant en leuk aan deze beurs? Ik heb vanuit het verleden altijd veel affiniteit met deze beurs. Ik moet daarbij wel zeggen dat ik vroeger nooit naar Duitsland ging en zodoende was het Spellenspektakel dé spellengebeurtenis van het jaar. Hoewel dat nu wel anders is, kijk ik er nog steeds naar uit. Een prettige omgeving met gezellige, Nederlandstalige spelers.
  • Hoe groot is je beursstand? 20 m2. Feitelijk groter dan de stand in Essen omdat hier heel wat minder dozen in de stand staan.
  • Welke spellen ga je demonstreren? Aquasphere, (The) Golden Ages, KeyFlower en Massilia.
  • Wat wordt naar jouw verwachting jouw beurstopper? Alle kinderen zijn mij even lief, maar Aquasphere en The Golden Ages zullen het hopelijk goed doen.
  • Zijn er speciale beursaanbiedingen met jouw spellen? Verkoop je zelf of via een winkelstand? Ik ben van plan zelf te verkopen en zal zeer scherpe prijzen hanteren.
  • Heb je nog andere activiteiten op en/of rond de beurs? Er zijn geen bijzondere activiteiten gepland. Massilia heeft twee promo’s.
  • Heb je ter afsluiting nog een groet, wens en/of oproep voor de potentiële beursbezoeker? Kom lekker spelen zou ik zeggen.

Meer informatie: