De beursagenda van Adriaensen

adriaensen-logoGewijzigde omstandigheden hebben de Vlaamse spellenspecialist Adriaensen doen besluiten om dit jaar niet op het Spellenspektakel te gaan staan. Op de beurs aanwezige uitgevers werken dit jaar samen met De Rode Pion, die op het komende Spellenspektakel groots zal uitpakken. Voor Adriaensen kan het dan niet uit om zijn toonzaal grotendeels te verhuizen naar Eindhoven.

Adriaensen wil zijn klanten van de afgelopen twee jaren bedanken via een sympathieke kortingsactie. Wanneer je van 3 tot 10 november iets in hun webwinkel bestelt, ontvang je via de actiecode ‘SPSPActie’ 5% extra korting op je bestelling (in te geven bij waardebonnen, code in het overzicht van je winkelmand).

En dan is er een tweede leuke verrassing. De Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen is dit jaar voor het eerst als standhouder aanwezig op Spiel in Essen. Ze hebben een kleine stand in Hal 4, standnummer 4A-111. De spellen van White Goblin Games krijgen een speciale plek in deze stand, zodat de liefhebbers van deze spellen aan hun trekken komen. Door deze aanwezigheid op Spiel is Adriaensen niet in staat om zijn traditionele Spiel pre-order service te organiseren.

Vanzelfsprekend pakt Adriaensen ouderwets groot uit op de ‘eigen’ beurs Spel ’14, die op 22 en 23 november wordt gehouden in de Waagnatie te Antwerpen. Daar kun je weer rekenen op een enorme verkoopstand met een mix van actuele titels en spectaculaire koopjes.

Meer informatie: