Spiel 2014 – ESG tentoonstelling en TRIFF

De leden van het Europäischen Spielesammler Gilde (ESG) openen ook dit jaar hun schatkamers voor de bezoekers van Spiel. Zij presenteren dit jaar zeldzame, oude en unieke spellen rond het thema ‘Schönes Italien – Ewiges Rom’. Deze tentoonstelling neemt je mee op een bonte reis langs geschiedenis, cultuur en wetenschap en legt la dolce vita op de speeltafel. Je ontmoet keizers, pausen, vorsten, geniale uitvinders en kunstenaars, ontdekt steden en bouwwerken en maakt kennis met de sportieve kant van het land. De hoofdstad Rome is het centrale element van de expositie.

De tentoonstelling wordt donderdagmorgen om 11.00 uur officieel geopend door Rudolf Rühle, de erevoorzitter van het ESG. Hij verzorgt dagelijks om 15.00 uur een rondleiding langs de tentoongestelde spellen. Je vindt deze tentoonstelling in Hal 3, stand Q120.

Het ESG organiseert op vrijdagmiddag om 17.00 uur zijn jaarlijkse bijeenkomst voor spellenverzamelaars. De ‘TRIFF die Spielesammler‘ editie van 2014 vindt dit jaar plaats in de bovengenoemde stand.

Meer informatie: