Nominaties 40th Origins Awards

origins-awards-nomineesDe genomineerden van de Origins Awards zijn deze week bekendgemaakt. Deze in de jaren ’70 gestarte Amerikaanse spellenprijs verdeelt zijn genomineerden in allerlei categorieën. De winnaars worden medio juni tijdens de Origins Game Fair gekozen. Ik beperk me hier tot vier voor mijn bezoekers interessante categorieën.

  • Beste bordspel: Trains – Alderac Entertainment Group, Time n Space – Stronghold Games, Space Cadet: Dice Duel – Stronghold Games, Krosmaster Arena – Japanime Games en City of Iron – Red Raven Games.
  • Beste kaartspel: Love Letter– Alderac Entertainment Group, DC Comics Deck-Building Game – Cryptozoic Entertainment, Boss Monster – Brotherwise Games, Clubs – North Star Games en Marvel Legendary: Dark City – Upper Deck.
  • Beste familie-, party- of kinderspel: Walk the Plank – Mayday Games, Three Little Pigs – Iello, My Happy Farm – 5th St. Games, ROFL – Cryptozoic Entertainment en Choose One! – Looney Labs.
  • Beste historische bordspel: SOS Titanic – Ludonaute, Navajo Wars – GMT, Freedom: The Underground Railroad – Academy Games, 1775: Rebellion – Academy Games en Francis Drake – Eagle Games.

Meer informatie: