Q&A met de maker van Ugo!

ugo-bannerHet Nederlandstalige spellenportaal Bordspelmania organiseert een Q&A met de Nederlandse spelontwerper en uitgever Patrick Zuidhof. Patrick is een van de mensen achter de jonge uitgeverij PlayThisOne, die volgende maand een nieuw spel op de markt brengt. De titel van dit nieuwe spel is Ugo!. Dit kaartspel is gebaseerd op een spelontwerp van Ronald Hoekstra (van de website Spelmagazijn), waaraan is gesleuteld door Thomas Jansen (van Elven Ear Games) en Patrick Zuidhof zelf.

De zending kakelverse Ugootjes is afgelopen week aangekomen in de Rotterdamse haven. Komende week gaan de spellen naar de distributeur, die het naar verwachting vanaf de tweede week van oktober aan de winkels zal uitleveren.

PlayThisOne is de komende maanden aanwezig op Spiel en het Spellenspektakel, waar het spel voor een beursprijs wordt aangeboden en je via het populaire happy hour een exemplaar kunt winnen.

Van maandag 30 september t/m vrijdag 4 oktober kun je Patrick Zuidhof op Bordspelmania het hemd van het lijf vragen. Naast de Q&A wordt een prijsvraag georganiseerd, waarmee je een exemplaar van het spel kunt winnen.

Meer informatie: